Vælg Side

140×200 Kontinentalseng

Kontinentalsenge er senge som er opbygget af flere lag. I denne kategori finder du kontinental senge 140 x 200, som er blandt standardstørrelserne indenfor senge. Det er vigtigt at finde den rigtige seng, så du ikke får problemer med rygge, fordi du sover forkert, og her er en kontinentalseng ofte en god løsning. De ekstra lag gør selvfølgelig også at sengene kan være lidt dyrere end andre senge.

Køb de rigtige madrasser til din kontinentalseng 140×200

Når du skal finde madrasser til din seng, så skal du selvfølgelig vælge efter størrelsen, så du får en madras der også passer til din 140 x 200 kontinentalseng. Det samme gælder i øvrigt naturligvis også for lagner.

Hvor kan du så købe din nye kontinentalseng? Selvom det virker som en voldsom ting at købe på en webshop, så kan det sagtens lade sig gøre, hvis du ved hvad du skal bruge.

Omvendt er en seng en stor og vigtig investering, fordi det også drejer sig om dit velvære. Derfor kan det være fornuftigt at tage i din lokale forhandler og afprøve nogle forskellige senge, så du også finder ud af om en kontinentalseng virkelig er det du skal bruge.

Her kan du også få afprøvet, om du skal bruge en springmadras eller boxmadras, samt hvilket materiale topmadrassen skal være i. Latex topmadrasser er ved at vinde frem, hvor madrasser som former sig efter kroppen efterhånden er ved at miste lidt af hypen.

Forhandlere af kontinentalseng 140-200

Du kan stort set finde kontinentalsenge i størrelsen 140-200 ved alle sengeforhandere. Derfor kan du sagtens finde denne størrelse i butikker som Jysk og ikea, men også mange andre bolighuse såsom Idemøbler og Ilva. Overvej eventuelt om det er en ide at finde en seng med opbevaring, da det er ærgerligt at fortryde det efterfølgende.

Den bedste kontinentalseng er individuelt

Én ting der er helt sikker er, at det er meget individuelt, hvilken kontinentalseng der er bedst. Den bedste kontinentalseng for dig, vil ikke være den bedste for en person i en anden vægt og bygning. Derfor er det vigtigt at få afprøvet nogle forskellige senge, og meget gerne med kyndig materialer. Det kan sagtens være at den bedste kontinentalseng 140×200 for dig er en billig kontinentalseng.

Der er helt sikkert mange tanker at gøre sige, men du skulle gerne føle dig bedre klædt på med ovenstående vejledning. Se først de forskellige kontinentalsenge, som vi fremviser her på siden.


Indlæser