Vælg Side

1-2 personers telte

Tjek det kæmpe udvalg af lækre 1 personer og 2 personers telte. Find dit favorit telt herunder og bestil nu – inden det er for sent. Når det er tid til noget lækkert.

Find billige telte på nettet

Der finde mange forskellige slags telte på markedet, så du det er en god ide først at være helt klar over, hvilken type telt du skal bruge. Skal du bare bruge et billig telt til en festival, så har du nok ikke de store krav til kvaliteten. Derfor kan du roligt køre i Bilka, Biltema eller hvor ellers de sælger billige 1 personers telte.

Her følger et par eksempler på billige telte:

  • Bilka telte
  • Silvan telte
  • Jysk telte
  • Telte fra Harald Nyborg

Omvendt hvis du skal finde et camping fortelt, så er vi ude i en helt anden prisklasse, hvor kvaliteten selvfølgelig også spiller en meget større rolle. Så vil du typisk kigge efter et kendt mærke som Isabella, der specialiserer sig i telte til campingvogne.

Skal dit telt bare være nemt at slå op

Der kan være stor forskel på den tid det tager at slå et telt op. I dag kan du få såvel oppustelige telte, som de gamle standard telte med masser af pløkker som møjsommeligt skal slås i jorden.

Søg online og find det perfekte telt til dig. Hvis du går på Google, så kan du bare søge efter det du skal bruge, om det så er familietelte eller mindre 2 personers telte. Et godt tip er at inkludere pris-ord som rabat, tilbud eller eksempelvis bare “telte rabatkode”. Så er du godt på vej til at finde et billigt telt.